АБАС организира екскурзия до Австрия в началото на месец септември 2014 година.

Уважаеми колеги,

По решение на Управителния съвет, АБАС организира в началото на месец септември 2014 г. 6 дневна екскурзия за членовете на асоциацията до Австрия с посещение на градовете Виена,Залцбург и известния езерен курорт Санкт Вольфганг на Воллфгазе.Пътуването до Виена и обратно е със самолет на България еър.Като приложение към настоящото съобщение Ви изпращам програмата на екскурзията,обектите,които ще бъдат посетени,пакетната цена на човек с нощувка в двойна стая,в това число и доплащането за единична стая за тези от Вас,които желаят такава,цената за допълнителните екскурзии и предложенията за вечери с цени на човек.
Уведомява ме Ви,че цената на самолетните билети с авиокомпания България еър е най-благоприятна от тези,които вече потърсихме.Само за сравнение,пакетната цена на човек при настаняване в двойна стая и пътуване с австрийските авиолинии за 6 дни е 646 евро плюс летищни такси от125 евро на човек.
Ако се съберем минимум 40 човека и груповата резервация бъде направена до 7 Април,няма да има първоначален депозит за самолетните билети и за хотелската резервация.В срок до 72 часа от потвърждаване на резервацията,т.е. до 10 Април следва да се внесе депозит в размер на 30% от груповата цена.Останалите 70% от пакетната цена+летищните такси се внася най-късно до 20 дни преди датата на пътуването,т.е. до 15 Август 2014 г.
Искам да Ви уведомя още,че посочената по-горе цена е калкулирана за 40 човека минимум.Ако групата набере максимален брой от 58 човека,пакетната цена ще се намали с 40 евро за човек.
Управителния съвет реши,че в пътуването могат да се включат съпрузи,приятели или пълнолетни деца на членовете на асоциацията.
Моля,тези от Вас които желаят да се включат в екскурзията да сторят това най-късно до 04.04.2014 г. като посочат трите имена на пътуващото лицеq от къде е и телефон за връзка по възможност. Информацията може да бъде изпращана по съдилища или самостоятелно до Магдалена Михайлова,секретар при зам.председателя на ВАС Боян Магдалинчев на тел.02/9404418 или на имейл MMihailova@sac.government.bg
Поздрави на всички колеги.
Б.Магдалинчев